Ontdek Hotel Des Indes, Den Haag

In 1858 werd het huidige Hotel Des Indes gebouwd als residentie van Baron van Brienen, de persoonlijk adviseur van Koning Willem III. In 1881, vier jaar na zijn dood, werd het pand verkocht en heeft het de functie van een elegant en uiterst luxueus hotel gekregen. Na de heropening in september 2005, beschikt het ultra-chique Hotel Des Indes over 92 ultra-chique kamers ontworpen door Jacques Garcia. Alle kamers en suites bieden een ongekend comfort en zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.

De onberispelijke service van Hotel Des Indes wordt wederom bekroond met een zeer prestigieuze award.  Dit keer een award voor ‘Hotel van het Jaar’ door de Restaurant & Hotel gids GaultMillau.

Hotel Des Indes bevindt zich zonder meer op een van de mooiste plekken van Koninklijk Den Haag, aan het lommerrijke Lange Voorhout. Het hotel wordt omringd door luxe winkelstraten, prominente musea, theaters en vele inspirerende restaurants. Het Binnenhof met de Hofvijver, Paleis Noordeinde, de Tweede Kamer, het Escher Paleis en Panorama Mesdag bevinden zich allen op slechts een steenworp afstand.

Ga naar HotelDesIndes.nl >

 

a few things worth noting

Discover what else we have to offer

Hotel-Des-Indes-High-Tea

Enjoy the Legendary High Tea in Hotel Des Indes

Our legendary Des Indes High Tea is a real treat and a tradition to be experienced when visiting The Hague.
Learn More

Terrace-Des-Indes-Lounge

Des Indes Lounge Terrace

Enjoy a cup of tea on our terrace or a delicious lunch on summer days and enjoy views on the Lange Voorhout.
Hotel-Des-Indes-Groups

Groups

From a small meeting to a sparkling event or a special wedding, at Hotel Des Indes you are the director of you own unique experience.
Learn More