Des Indes Lounge

De lounge van Des Indes is van ongekende schoonheid en allure in Den Haag. De prachtige trap en enorme kroonluchter geven de lounge iets magisch en biedt u de perfecte ambiance voor een kopje koffie of een aperitief. Het is voor elke gelegenheid een geschikte locatie. Op deze historische plaats zijn sinds 1881 vele beroemdheden ontvangen, die hebben genoten van het lekkerste des levens.

Al onze gasten kunnen rekenen op de tijdloze charme van een verblijf op een historische locatie. Geniet van de buitengewone service van ons personeel die er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel en volledig zonder inspanning te laten verlopen.

In Lounge Des Indes kunnen onze gasten van 07:00 uur ‘s ochtends tot 23:00 uur ‘s nachts terecht voor een heerlijk ontbijt, een lichte lunch of diner. Drankjes worden in de Bar geserveerd tot 01:00 uur ’s nachts. Tevens wordt de iconische Des Indes High Tea in de lounge geserveerd.

Bekijk hier het Lounge menu >

reserve-lounge

 

a few things worth noting

Discover what else we have to offer

Hotel-Des-Indes-High-Tea

Enjoy the Legendary High Tea in Hotel Des Indes

Our legendary Des Indes High Tea is a real treat and a tradition to be experienced when visiting The Hague.
Learn More

Terrace-Des-Indes-Lounge

Des Indes Lounge Terrace

Enjoy a cup of tea on our terrace or a delicious lunch on summer days and enjoy views on the Lange Voorhout.
Hotel-Des-Indes-Groups

Groups

From a small meeting to a sparkling event or a special wedding, at Hotel Des Indes you are the director of you own unique experience.
Learn More