Kom wat drinken in de bar van Des Indes

Des Indes biedt naast een Restaurant en Lounge ook een uitzonderlijke bar. Mocht u voordat u aan tafel gaat in Restaurant Des Indes bij elkaar willen komen om een drankje te nuttigen, dan bent u in de Des Indes bar aan het juiste adres. De bar van Des Indes biedt u de perfecte ambiance voor een aperitief of borrel. U waant zich in de weelderigheid van vergane dagen in een prachtige gestylde en ontworpen bar.

Laat u verrassen door de zeldzame cocktails, geniet van een ruime selectie whisky’s en laat u meevoeren langs de prachtige wijnen die wij u kunnen schenken, waaronder 12 wijnen per glas. In de Des Indes Bar kan naast een drankje tevens een kleine snack worden genuttigd. De bar is geopend tot 01:00 uur ‘s nachts.

Drinks at Des Indes

Elke derde vrijdag van de maand organiseren wij ‘Drinks at Des Indes’. U bent van harte uitgenodigd om de speciaal voor dit evenement gecreëerde cocktail te komen proeven voor maar €7.50 vanaf 19:00 uur.

 

a few things worth noting

Discover what else we have to offer

Hotel-Des-Indes-High-Tea

Enjoy the Legendary High Tea in Hotel Des Indes

Our legendary Des Indes High Tea is a real treat and a tradition to be experienced when visiting The Hague.
Learn More

Terrace-Des-Indes-Lounge

Des Indes Lounge Terrace

Enjoy a cup of tea on our terrace or a delicious lunch on summer days and enjoy views on the Lange Voorhout.
Hotel-Des-Indes-Groups

Groups

From a small meeting to a sparkling event or a special wedding, at Hotel Des Indes you are the director of you own unique experience.
Learn More